sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

New exciting plans!

Hiljaiseloa on ollut koirarintamalla, kun lakkasin kiskomasta, potkimasta ja maanittelemasta pennunomistajiani leireille, pentutapaamisiin ja koiranäyttelyihin ja annoin heille rauhan viettää aikaa koiransa kanssa kuinka haluavat. Saman luvan annoin myös itselleni. Keskittyminen työhön, perheeeen ja kissankasvatukseen on välillä ihan ok. Minua on kuitenkin vain yksi ja jos jakaa itseään liikaa (kaksimielisyydet nyt tästä pois), niin kaikki tulee vähän puoliksi tehtyä. Eläintenkasvattamiseen suhtaudun kuitenkin sellaisella palolla, että se on kaikki tai ei mitään ja viime aikoina se on sitten koirien osalta ollut tuota jälkimmäistä. Belgipentueita kyllä syntyy ilman minuakin ja joskus jokainen tarvitsee paussin. Mun time-outtini oli tässä.

Uutta on kuitenkin jo nurkan takana. Omaan elämään on tulossa muutos (Ei ole iltatähti, uusi rakkaus, eikä hauvavauva!) ja koska tämä muutos vaatii toteutuakseen aikaani, olen päättänyt luopua pennutussuunnitelmista Wiccan suhteen. Kerroin ajatuksistani vanhalle ystävälle ja hän teki ehdotuksen, joka ei kuulostanut lainkaan hullummalta. Mikäli pääsemme asiasta sopimukseen (en näe syytä, miksi emme pääsisi) ja suunnitelmamme toteutuu, ei Willicon W jääkään Wiccan ainoaksi pentueeksi. Suunnitelman yksityiskohdista puhun kuitenkin vasta, kun jotain alustavia tunnusteluja kokreettisempaa tapahtuu. Sen kumminkin sanon, että pitkästä aikaa koirankasvattaja Eveä hymyilyttää. ;)

Belgierkkarissa Willicon kenneliä edusti yksi koira. Willicon Weuweu sai Firmin Aertgeertsiltä ihan hyvän arvostelun ja H:n. Kiitokset Virpille aktiivisuudesta ja toivottavasti Wekku osui jonkun kamerankin eteen, että saadaan jossain vaiheessa kuvaa kaksivuotiaasta pojanmöhkäleestä näkyville.

Muuta uutta: Koirablogi sai uuden ulkoasun ja Ninja sai jäädä emäntänsä luokse asumaan, kun tämä huomasi, että koirallinen elo sittenkin peittoaa elämän kakslahkeisen kanssa mennen tullen. B)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti