maanantai 3. toukokuuta 2010

Pakastin ja kotia etsivä koira

Oi onnea! Olemme vihdoin saaneet koirien barffieväille oman pakastimen ja nyt voin surematta ostaa Kennelrehulta ja Vauhti-Raksulta lihoja ja luita oman pakastimen vetävyyttä murehtimatta. :D

Tuon edellisen blogimerkinnän jälkeen on alkanut löytyä ratkaisumalleja siihen, kuinka kissanpennut ja mulle niin rakkaat koirat (joista luopuminen olisi lähes = kuolema) saadaan pidettyä erillään. Nyt vain tuotekehitellään ja toteutetaan barrikadeja - niin kauan kuin asumme yhdessä tasossa, on suunnitelmana tehdä olohuoneesta koiravapaa alue.

No omista koiristani en joudu luopumaan, mutta valitettavasti "avioerolapsi" Ninjalle on nyt osaava koti haussa. Osaava siksi, että voimakasviettinen, tekemisentarmoinen tättähäärä on paha kurki kyllä päässyt puremaan pihapiirinsä lapsia irti päästessään muutaman kerran. Tarkemmin sanottuna lasta. Syitä on tässä turha käydä puimaan, enkä niistä osaa oikein kertoakaan, mutta Ninjan emännän yhteystiedot saa tositarkoituksella kyselijä minulta. Renkaanpotkiskelijat älkööt vaivautuko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti