perjantai 15. lokakuuta 2010

Mastery ja oli juoksu

Näin se on koirabloggaaminen taphtumaköyhyyteen riutunut. Treenitauko on venähtänyt harrastamattomuudeksi. Päätös pitää hiukan vapaata koiranäyttelyistäkin ja anataa ipanaattoreiden kasvaa on pitänyt - yhteenkään näyttelyyn ei olla tänä vuonna osallistuttu, vaan jopa erkkari skipattu.

Jos nyt jotain kuitenkin pistää muistiin, niin Wiccan juoksu syyskuun alussa on ehkä hyvä muistaa, jos keväällä miettii pentuasioita - oletettavaa on, että juoksu osuu n. 6-7kk:n päähän edellisestä, eli maalis-huhtikuulle. Se, astutetaanko Wiccaa, on yhä edelleen auki. Tuo nyt alkaisi olla viimeisiä mahdollisuuksia, kun maaliskuun puolivälissä koiruli täyttää vanhat veteraanilukemat - seitsemän vuotta ja nuorisoakin on kasvamassa, eli 2011 loppuvuodesta voisi jo vaikkapa Naominkin astuttamista harkita. Lupe-neitokaisen jalostuskäyttö on vielä mietintämyssyssä sekin.

Lupen yksi solmukohta on ruoka. Koiralla ei ole allergioita, eikä muutakaan vaivaa. Se vain ei halua syödä kuivamuonaa. Barf, kotiruoka - fine. Pöpylää, oli merkki mikä tahansa, se syö vain sen verran, että hengissä pysyy. Koulun vuoksi en jaksa paljon kokkailla ja tilaukset unohtuu. Mennään liian usein kädestä suuhun - S-marketin pakastelihapötköä. Kun haluan eläimeni kuitenkin laadukkaasti ruokkia, kaivelin vanhan tutun vuosien takaa esille. Mastery-koiranruoan. Sapuskan koostumushan poikkeaa täysin muista markkinoilla olevista. Se on puolikosteaa, korkealaatuisista raaka-aineista valmistetty täysrehu, jonka voisin kuvitella nirsommankin nirppanokan suuhun sopivan. Lompakkoa se ainakin köyhdyttää kiitettävästi.

Ruoan jälleenmyyjä Porvoossa on Musti ja Mirri, mutta ilmeisesti vähäisen kysynnän (hintako lie siihen syynä, vai huono tunnettuus?)tavaraa ei pidetä hyllyssä, vaan tilataan maahantuojalta asiakkaan pyynnöstä. No - pyydetty on. Viikon päästä pääsemme kokeilemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti